មន្រ្តីការិយាល័យផលិតកម្មនិងបសុព្យាបាលខេត្តបានចុះពិនិត្យអនាម័យសាច់ជ្រូកនៅសត្តឃាត្តដ្ឋាន​ ផ្សារកំពុង់ជ្រៃ​ ឃុំស្មោង​ ស្រុកទ្រាំង
ចេញ​ផ្សាយ ១៤ កក្កដា ២០២៤
71

ថ្ងៃសុក្រ ៧ រោច ខែជេស្ឋ ឆ្នាំរោង ឆស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៨ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២៨ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០២៤

លោក​ សែស​ សុខន​ មន្រ្តីការិយាល័យផលិតកម្មនិងបសុព្យាបាលខេត្តបានចុះពិនិត្យអនាម័យសាច់ជ្រូកនៅសត្តឃាត្តដ្ឋាន​ ផ្សារកំពុង់ជ្រៃ​ ឃុំស្មោង​ ស្រុកទ្រាំង។

តម្លៃសត្វរស់ និងស៊ុតបក្សី៖
+ជ្រូកកសិដ្ឋានសុីភី​ ៩​ ៨០០៛/គក្រ
+ជ្រូកកសិករ​  ៩​ ០០០៛/គក្រ
+មាន់បីសាសន៍​ ៧ ៧០០៛/គក្រ
+មាន់សាច់​   ៦​ ៣០០៛/គក្រ
+មាន់ស្រែ​     ១៦​ ០០០៛/គក្រ
+កសិដ្ឋានភ្ញាស់កូនមាន់ស្រែ​ កន​ ភារម្យទិញស៊ុតមាន់​  ១​ ១០០៛/គ្រាប់
+កូនមាន់​ ៣​ ២០០៛/ក្បាល
+មាន់​ បាត្រៀមពូជ​ ៦០​ ០០០៛/ក្បាល
+មាន់មេពូជ​ ៤​៨​ ០០០៛/ក្បាល
+ពងទា​សាប​ ៥០០-៥១០៛/គ្រាប់​
+ពងទាកូន​ ៦០០-៦៥០៛/គ្រាប់។

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter