មន្រ្តីការិយាល័យផលិតកម្មនិងបសុព្យាបាលខេត្ត បានចុះពិនិត្យអនាម័យសាច់និងផលិតផលដែលមានដេីមកំណេីតពីសត្វ នៅផ្សារកំពុងជ្រៃ ឃុំស្មោង ស្រុកទ្រាំង
ចេញ​ផ្សាយ ២៦ ឧសភា ២០២៤
38

ថ្ងៃពុធ ១ កើត ខែពិសាខ ឆ្នាំរោង ឆស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៧ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី៨ ខែឧសភា ឆ្នាំ២០២៤

លោក  សែស  សុខន  មន្រ្តីការិយាល័យផលិតកម្មនិងបសុព្យាបាលខេត្ត បានចុះពិនិត្យអនាម័យសាច់និងផលិតផលដែលមានដេីមកំណេីតពីសត្វ  នៅផ្សារកំពុងជ្រៃ  ឃុំស្មោង  ស្រុកទ្រាំង។

តម្លៃសត្វរស់ និងស៊ុតបក្សី៖
+ជ្រូកកសិដ្ឋានសុីភី  ១០  ៦០០៛/គក្រ
+ជ្រូកកសិករ   ១០  ០០០៛/គក្រ
+មាន់បីសាសន៍  ៨  ០០០៛/គក្រ
+មាន់សាច់    ៥  ២០០៛/គក្រ
+មាន់ស្រែ      ១៧  ០០០៛/គក្រ
+កសិដ្ឋានភ្ញាស់កូនមាន់ស្រែ  កន  ភារម្យទិញស៊ុតមាន់   ១   ១០០៛/គ្រាប់
+កូនមាន់  ៣  ២០០៛/ក្បាល
+មាន់  បាត្រៀមពូជ  ៦០  ០០០៛/ក្បាល
+មាន់មេពូជ  ៤ ៨  ០០០៛/ក្បាល
+ពងទា សាប  ៣៥០-៣៧០៛/គ្រាប់  
+ពងទាភ្ញាស់  ៣៧០-៤០០៛/គ្រាប់
+ពងទាកូន  ៤៥០-៥០០៛/គ្រាប់។

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter