សុខន មន្រ្តីការិយាល័យផលិតកម្មនិងបសុព្យាបាលខេត្ត បានធ្វើការត្រួតពិនិត្យអនាម័យសាច់ និងផលិតផលដែលមានដេីមកំណេីតពីសត្វ
ចេញ​ផ្សាយ ២៦ ឧសភា ២០២៤
21

ថ្ងៃព្រហស្បតិ៍ ៣ កើត ខែចេត្រ ឆ្នាំថោះ បញ្ចស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៧ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី១១ ខែមេសា ឆ្នាំ២០២៤

លោក  សែស  សុខន  មន្រ្តីការិយាល័យផលិតកម្មនិងបសុព្យាបាលខេត្ត បានធ្វើការត្រួតពិនិត្យអនាម័យសាច់  និងផលិតផលដែលមានដេីមកំណេីតពីសត្វ  ការតាំងសាច់លក់លេីស្តង់នៅផ្សារកំពង់ជ្រៃ  ឃុំស្មោង  ស្រុកទ្រាំង។

តម្លៃសត្វរស់ និងស៊ុតបក្សី៖
+ជ្រូកកសិដ្ឋានសុីភី  ៩  ៥០០៛/គក្រ
+ជ្រូកកសិករ   ៨  ៥០០៛/គក្រ
+មាន់បីសាសន៍  ១០  ៦០០៛/គក្រ
+មាន់សាច់    ៤  ៧០០៛/គក្រ
+មាន់ស្រែ      ២០  ០០០៛/គក្រ
+កសិដ្ឋានភ្ញាស់កូនមាន់ស្រែ  កន  ភារម្យទិញស៊ុតមាន់   ១   ១០០៛/គ្រាប់
+កូនមាន់  ៣   ២០០៛/ក្បាល
+មាន់  បាត្រៀមពូជ  ៦០  ០០០៛/ក្បាល
+មាន់មេពូជ  ៤ ៨  ០០០៛/ក្បាល
+ស៊ុតទា      ២៩០-៣២០៛/គ្រាប់  ។

 

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter