វគ្គបណ្តុះបណ្តាលស្តីពីការអនុវត្តប្រព័ន្ធត្រួតពិនិត្យសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារផ្លូវការសម្រាប់ផល ផលិតផលជលផល
ចេញ​ផ្សាយ ៣០ មេសា ២០២៤
22

ថ្ងៃអង្គារ ២ រោច ខែផល្គុន ឆ្នាំថោះ បញ្ចស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៧ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២៦ ខែមីនា ឆ្នាំ២០២៤

លោកស្រី ឃុត សោភា និងលោក សេងគ្រី ចាន់ដេត មន្ត្រីខណ្ឌរដ្ឋបាលជលផលតាកែវ បានចូលរួមវគ្គបណ្តុះបណ្តាលស្តីពីការអនុវត្តប្រព័ន្ធត្រួតពិនិត្យសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារផ្លូវការសម្រាប់ផល ផលិតផលជលផល ក្រោមអធិបតីភាពលោកស្រី ឈឹម ចន្ថា អនុប្រធាននាយកដ្ឋានបច្ចេកវិទ្យាកែច្នៃ និងគុណភាព នៃរដ្ឋបាលជលផល លោកសំ សុវណ្ណា ប្រធានមន្ទីរកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទខេត្តកំពត  និងលោក ថោង រ៉ា មន្ត្រីអង្គការ UNIDO នៅខេត្តកំពត។

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter