ថ្ងៃព្រហស្បតិ៍ ១២ កើត ខែផល្គុន ឆ្នាំថោះ បញ្ចស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៧ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២១ ខែមីនា ឆ្នាំ២០២៤
លោក សែស សុខន មន្រ្តីការិយាល័យផលិតកម្មនិងបសុព្យាបាលខេត្ត បានចុះត្រួតពិនិត្យអនាម័យសាច់ និងផលិតផលដែលមានដេីមកំណេីតពីសត្វព្រមទាំងណែនាំការដាក់តាំងសាច់លក់ លេីស្តង់ដល់អាជីវករលក់សាច់គោ ជ្រូក និងលក់មាន់ ទា នៅផ្សារល្វរ ផ្សារព្រៃសណ្ដែក ឃុំព្រៃស្លឹក ស្រុកទ្រាំង។
តម្លៃសត្វរស់ និងស៊ុតបក្សី៖
+ជ្រូកកសិដ្ឋានសុីភី ៨ ០០០៛/គក្រ
+ជ្រូកកសិករ ៧ ៧០០៛/គក្រ
+មាន់បីសាសន៍ ១០ ៦០០៛/គក្រ
+មាន់សាច់ ៦ ៩០០៛/គក្រ
+មាន់ស្រែ ២០ ០០០៛/គក្រ
+កសិដ្ឋានភ្ញាស់កូនមាន់ស្រែ កន ភារម្យទិញស៊ុតមាន់ ១ ១០០៛/គ្រាប់
+កូនមាន់ ៣ ២០០៛/ក្បាល
+មាន់ បាត្រៀមពូជ ៦០ ០០០៛/ក្បាល
+មាន់មេពូជ ៤ ៨ ០០០៛/ក្បាល
+ស៊ុតទា ២៩០-៣២០៛/គ្រាប់ ។
រក្សាសិទិ្ធគ្រប់យ៉ាងដោយ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
រៀបចំដោយ មជ្ឈមណ្ឌលព័ត៌មាន និងឯកសារកសិកម្ម