ចុះត្រួតពិនិត្យអនាម័យសាច់ និងផលិតផលដែលមានដេីមកំណេីតពីសត្វ
ចេញ​ផ្សាយ ៣០ មេសា ២០២៤
19

ថ្ងៃព្រហស្បតិ៍ ១២ កើត ខែផល្គុន ឆ្នាំថោះ បញ្ចស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៧ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២១ ខែមីនា ឆ្នាំ២០២៤

លោក  សែស  សុខន  មន្រ្តីការិយាល័យផលិតកម្មនិងបសុព្យាបាលខេត្ត បានចុះត្រួតពិនិត្យអនាម័យសាច់  និងផលិតផលដែលមានដេីមកំណេីតពីសត្វព្រមទាំងណែនាំការដាក់តាំងសាច់លក់ លេីស្តង់ដល់អាជីវករលក់សាច់គោ  ជ្រូក  និងលក់មាន់  ទា  នៅផ្សារល្វរ  ផ្សារព្រៃសណ្ដែក  ឃុំព្រៃស្លឹក  ស្រុកទ្រាំង។

តម្លៃសត្វរស់ និងស៊ុតបក្សី៖
+ជ្រូកកសិដ្ឋានសុីភី  ៨  ០០០៛/គក្រ
+ជ្រូកកសិករ   ៧  ៧០០៛/គក្រ
+មាន់បីសាសន៍  ១០  ៦០០៛/គក្រ
+មាន់សាច់    ៦  ៩០០៛/គក្រ
+មាន់ស្រែ      ២០  ០០០៛/គក្រ
+កសិដ្ឋានភ្ញាស់កូនមាន់ស្រែ  កន  ភារម្យទិញស៊ុតមាន់   ១  ១០០៛/គ្រាប់
+កូនមាន់  ៣  ២០០៛/ក្បាល
+មាន់  បាត្រៀមពូជ  ៦០  ០០០៛/ក្បាល
+មាន់មេពូជ  ៤ ៨  ០០០៛/ក្បាល
+ស៊ុតទា      ២៩០-៣២០៛/គ្រាប់  ។

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter