មន្ត្រីការិយាល័យផលិតកម្មនិងបសុព្យាបាលខេត្ត បានចុះត្រួតពិនិត្យអនាម័យសត្វនិងច្រវាក់តំលៃសត្វមុននិងក្រោយពិយាដតាមសត្តឃាតដ្ឋាននិងស្តង់លក់សាច់ជ្រូក
ចេញ​ផ្សាយ ២៨ កុម្ភៈ ២០២៤
39

ថ្ងៃព្រហស្បតិ៍ ១៤ រោច ខែបុស្ស ឆ្នាំថោះ បញ្ចស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៧ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី៨ ខែកុម្ភៈ ឆ្នាំ២០២៤

មន្ត្រីការិយាល័យផលិតកម្មនិងបសុព្យាបាលខេត្ត បានចុះត្រួតពិនិត្យអនាម័យសត្វនិងច្រវាក់តំលៃសត្វមុននិងក្រោយពិយាដតាមសត្តឃាតដ្ឋាននិងស្តង់លក់សាច់ជ្រូក  សាច់គោ  និងលក់មាន់  ទា  នៅផ្សារកំពុងជ្រៃ  ឃុំស្មោង  ស្រុកទ្រាំង និងចុះពិនិត្យនិងព្យាបាលកូនគោអត់បៅដោះ  ១ក្បាល នៅភូមិប្រជុំ  ឃុំស្រែរនោង  ស្រុកត្រាំកក់។

តម្លៃសត្វរស់ និងស៊ុតបក្សី៖
+ជ្រូកកសិដ្ឋានសុីភី  ៨  ៥០០៛/គក្រ
+ជ្រូកកសិករ   ៧  ៥០០៛/គក្រ
+មាន់បីសាសន៍  ៩  ៥០០៛/គក្រ
+មាន់សាច់     ៥  ៤០០៛/គក្រ
+មាន់ស្រែ      ២០  ០០០៛/គក្រ
+កសិដ្ឋានភ្ញាស់កូនមាន់ស្រែ  កន  ភារម្យទិញស៊ុតមាន់   ១   ១០០៛/គ្រាប់
+កូនមាន់  ៣  ២០០៛/ក្បាល
+មាន់  បាត្រៀមពូជ  ៦០  ០០០៛/ក្បាល
+មាន់មេពូជ  ៤ ៨  ០០០៛/ក្បាល
+ស៊ុតទា      ៤ ២០-៤៥០៛//គ្រាប់  ។

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter