មន្រ្តីការិយាល័យផលិតកម្មនិងបសុព្យាបាលខេត្តបានចុះពិនិត្យកន្លែងតាំងសាច់សត្វលក់ ពង្រឹងអនាម័យសាច់និងស្វែងរកប្រភពសាច់ និងផលិតផលមានដេីមកំណេីតពីសត្វ
ចេញ​ផ្សាយ ៣០ មករា ២០២៤
36

ថ្ងៃសុក្រ ៩ រោច ខែមិគសិរ ឆ្នាំថោបញ្ចស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៧ត្រូវនឹងថ្ងៃទី៥ ខែមករា ឆ្នាំ២០២៤

លោក  សែស  សុខន  មន្រ្តីការិយាល័យផលិតកម្មនិងបសុព្យាបាលខេត្តបានចុះពិនិត្យកន្លែងតាំងសាច់សត្វលក់  ពង្រឹងអនាម័យសាច់និងស្វែងរកប្រភពសាច់  និងផលិតផលមានដេីមកំណេីតពីសត្វដែលផ្គត់ផ្គងលេីទីផ្សារទាំងនោះសង្កេតឃេីញថា ពិតជាផលិតផលសត្វក្នុងស្រុកនិងមានគុណភាពល្អ  នៅផ្សារកំពង់ជ្រៃ  ឃុំស្មោង  ស្រុកទ្រាំង។

តម្លៃសត្វរស់ និងស៊ុតបក្សី៖
+ជ្រូកកសិដ្ឋានសុីភី  ៥  ៧០០៛/គក្រ
+ជ្រូកកសិករ   ៦  ៥០០៛/គក្រ
+មាន់បីសាសន៍  ៧  ០០០៛/គក្រ
+មាន់សាច់     ៤  ៥០០៛/គក្រ
+មាន់ស្រែ      ១ ៧  ០០០៛/គក្រ
+កសិដ្ឋានភ្ញាស់កូនមាន់ស្រែ  កន  ភារម្យទិញស៊ុតមាន់   ១   ១០០៛/គ្រាប់
+កូនមាន់  ៣  ២០០៛/ក្បាល
+មាន់  បាត្រៀមពូជ  ៦០  ០០០៛/ក្បាល
+មាន់មេពូជ  ៤ ៨  ០០០៛/ក្បាល
+ស៊ុតទា      ៣៨០-៤ ០០៛/គ្រាប់  ។

 

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter