ថ្ងៃសុក្រ ៩ រោច ខែមិគសិរ ឆ្នាំថោបញ្ចស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៧ត្រូវនឹងថ្ងៃទី៥ ខែមករា ឆ្នាំ២០២៤
លោក សែស សុខន មន្រ្តីការិយាល័យផលិតកម្មនិងបសុព្យាបាលខេត្តបានចុះពិនិត្យកន្លែងតាំងសាច់សត្វលក់ ពង្រឹងអនាម័យសាច់និងស្វែងរកប្រភពសាច់ និងផលិតផលមានដេីមកំណេីតពីសត្វដែលផ្គត់ផ្គងលេីទីផ្សារទាំងនោះសង្កេតឃេីញថា ពិតជាផលិតផលសត្វក្នុងស្រុកនិងមានគុណភាពល្អ នៅផ្សារកំពង់ជ្រៃ ឃុំស្មោង ស្រុកទ្រាំង។
តម្លៃសត្វរស់ និងស៊ុតបក្សី៖
+ជ្រូកកសិដ្ឋានសុីភី ៥ ៧០០៛/គក្រ
+ជ្រូកកសិករ ៦ ៥០០៛/គក្រ
+មាន់បីសាសន៍ ៧ ០០០៛/គក្រ
+មាន់សាច់ ៤ ៥០០៛/គក្រ
+មាន់ស្រែ ១ ៧ ០០០៛/គក្រ
+កសិដ្ឋានភ្ញាស់កូនមាន់ស្រែ កន ភារម្យទិញស៊ុតមាន់ ១ ១០០៛/គ្រាប់
+កូនមាន់ ៣ ២០០៛/ក្បាល
+មាន់ បាត្រៀមពូជ ៦០ ០០០៛/ក្បាល
+មាន់មេពូជ ៤ ៨ ០០០៛/ក្បាល
+ស៊ុតទា ៣៨០-៤ ០០៛/គ្រាប់ ។
រក្សាសិទិ្ធគ្រប់យ៉ាងដោយ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
រៀបចំដោយ មជ្ឈមណ្ឌលព័ត៌មាន និងឯកសារកសិកម្ម