ថ្ងៃសុក្រ ២ រោច ខែមិគសិរ ឆ្នាំថោះបញ្ចស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៧ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២៩ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០២៣
លោក ថៃ លី ប្រធានការិយាល័យផលិតកម្មនិងបសុព្យាបាលខេត្តរួមនិងមន្រ្តី ៤នាក់ បានចុះពិនិត្យនិងណែនាំបច្ចេកទេសពីការតាំងសាច់លក់រក្សាគុណភាពល្អនៅលេីស្តង់នីមួយៗ ដល់អាជីវករលក់សាច់ជ្រូក សាច់គោ មាន់ និងទា សរុបចំនួន ២៣នាក់ នៅផ្សារត្រពាំងអណ្ដេី ភូមិទួលខ្លុង ឃុំអូសារាយ ស្រុកត្រាំកក់។
រក្សាសិទិ្ធគ្រប់យ៉ាងដោយ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
រៀបចំដោយ មជ្ឈមណ្ឌលព័ត៌មាន និងឯកសារកសិកម្ម