ចុះពិនិត្យនិងណែនាំបច្ចេកទេសពីការតាំងសាច់លក់រក្សាគុណភាពល្អនៅលេីស្តង់នីមួយៗ ដល់អាជីវករលក់
ចេញ​ផ្សាយ ៣១ ធ្នូ ២០២៣
31

ថ្ងៃសុក្រ ២ រោច ខែមិគសិរ ឆ្នាំថោះបញ្ចស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៧ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២៩ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០២៣

លោក  ថៃ  លី  ប្រធានការិយាល័យផលិតកម្មនិងបសុព្យាបាលខេត្តរួមនិងមន្រ្តី  ៤នាក់ បានចុះពិនិត្យនិងណែនាំបច្ចេកទេសពីការតាំងសាច់លក់រក្សាគុណភាពល្អនៅលេីស្តង់នីមួយៗ ដល់អាជីវករលក់សាច់ជ្រូក  សាច់គោ  មាន់  និងទា  សរុបចំនួន  ២៣នាក់ នៅផ្សារត្រពាំងអណ្ដេី ភូមិទួលខ្លុង  ឃុំអូសារាយ  ស្រុកត្រាំកក់។

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter