សិក្ខាសាលា ចាប់ផ្ដេីមគម្រោង"ការគាំទ្រដល់ការអនុវត្តជីវសុវត្ថិភាពទីផ្សារបក្សីរស់ ប្រកបដោយនិរន្តរភាព និងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ បរិស្ថាន និងមនុស្ស"
ចេញ​ផ្សាយ ២៦ ធ្នូ ២០២៣
39

ថ្ងៃអង្គារ ២ កើត ខែកត្តិក ឆ្នាំថោះបញ្ចស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៧ត្រូវនឹងថ្ងៃទី១៤ ខែវិច្ឆិកា ឆ្នាំ២០២៣

លោក  ថៃ  លី  ប្រធានការិយាល័យផលិតកម្មនិងបសុព្យាបាខេត្ត រួមនិងមន្រ្តី ០២នាក់  ព្រម ទាំងមន្រ្តីទទួលបន្ទុកពេទ្យសត្វក្រុងដូនកែវ  ២នាក់  អ្នកលក់បក្សីក្នុងផ្សារតាកែវ  ៨នាក់  អ្នកពិឃាដបក្សី  ២នាក់  និងឈ្មួញកណ្ដាលទិញ  លក់បក្សី  ៥នាក់ សរុបចំនួន  ២០នាក់  បានចូលរួមសិក្ខាសាលា  ចាប់ផ្ដេីមគម្រោង"ការគាំទ្រដល់ការអនុវត្តជីវសុវត្ថិភាពទីផ្សារបក្សីរស់ ប្រកបដោយនិរន្តរភាព និងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ បរិស្ថាន និងមនុស្ស"ស្ថិតក្រោមអធិបតីភាពលោក  គឹម  សាវឿន  អគ្គនាយករងនៃអគ្គនាយកដ្ឋានសុខភាពសត្វនិងផលិតកម្មសត្វ  និងលោក  ម៉េង  សុធី  អនុប្រធានមន្ទីរកសិកម្ម  រុក្ខាប្រមាញ់  និងនេសាទខេត្ត  តាកែវ  ជាគណ:អធិបតី រៀបចំ គាំទ្រ ដោយអគ្គនាយកដ្ឋានសុខភាពសត្វនិងផលិតកម្មសត្វសហការជាមួយអង្គការស្បៀងនិងកសិកម្មនៃសហប្រជាជាតិ(FAO)  ដោយមានគោបំណង វឌ្ឍនភាពនៃការសាងសង់ទីផ្សារបក្សីនៅផ្សារតាកែវ  ក្រោមគម្រោង  ADB  និងការជំរុញច្រវ៉ាក់តម្លៃសត្វកម្ពុជា GMS-CLHVCIP  ។ សិក្ខាសាលានេះធ្វើនៅសណ្ឋាគារអ៊ែមប៊េី កំពត  ខេត្តកំពត។

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter