ចុះពិនិត្យនិងណែនាំបច្ចេកទេសពីវិធានការណ៍អនាមយ័កន្លែងបោចមាន់ និងមធ្យោបាយដឹកសត្វគ្រប់ប្រភេទ ព្រមទាំងការគ្រប់គ្រងកាកសំណល់
ចេញ​ផ្សាយ ១២ តុលា ២០២៣
23

ថ្ងៃព្រហស្បតិ៍ ៣ រោច ខែផល្គុន ឆ្នាំខាលចត្វាស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៦ត្រូវនឹងថ្ងៃទី៩ ខែមីនា ឆ្នាំ២០២៣

លោក សែស  សុខន មន្រ្តីការិយាលយ័ផលិតកម្មនិងបសុព្យាបាលខេត្ត បានចូលរួមសហការជាមួយលោក ទេព  សុីនឿន ប្រធានការិយាលយ័កសិកម្ម)ធនធានធម្មជាតិ និងបរិស្ថានស្រុកទ្រាំង  ចុះពិនិត្យនិងណែនាំបច្ចេកទេសពីវិធានការណ៍អនាមយ័កន្លែងបោចមាន់  និងមធ្យោបាយដឹកសត្វគ្រប់ប្រភេទ  ព្រមទាំងការគ្រប់គ្រងកាកសំណល់  ប្រពន្ធ័បង្ហូរទឹកដល់អាជីវករបោចមាន់ចំនួន  ២កន្លែងនៅផ្សារកំពង់ជ្រៃ  ឃុំស្មោង  ស្រុកទ្រាំង  ។

តម្លៃសត្វរស់ និងស៊ុតបក្សី៖
+ជ្រូកកសិដ្ឋានសុីភី  ៨  ០០០៛/គក្រ
+ជ្រូកកសិករ    ៧  ៥០០៛/គក្រ
+មាន់បីសាសន៍   ៧  ៥០០៛/គក្រ
+មាន់សាច់     ៥  ៥០០៛/គក្រ
+មាន់ស្រែ      ១ ៧  ០០០៛/គក្រ
+កសិដ្ឋានភ្ញាស់កូនមាន់ស្រែ  កន  ភារម្យទិញស៊ុតមាន់   ១  ១០០៛/គ្រាប់
+កូនមាន់  ៣  ២០០៛/ក្បាល
+មាន់  មេបាត្រៀមពូជ  ១០$/ក្បាល
+ស៊ុតទា      ៤១០-៤៣០៛/គ្រាប់ ។

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter