ប្រធានផ្នែកផលិតកម្មសត្វនិងបសុព្យាបាលស្រុកគិរីវង់ បានចុះពិនិត្យនិងណែនាំបច្ចេកទេសពីការដាក់តាំងសាច់លក់ដល់អាជីវករអ្នកលក់សាច់ជ្រូកនិងសាច់គោនៅផ្សារទន្លាប់
ចេញ​ផ្សាយ ៣០ ធ្នូ ២០២២
123

ថ្ងៃពុធ ១៤ កើត ខែមិគសិរ ឆ្នាំខាលចត្វាស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៦ត្រូវនឹងថ្ងៃទី៧ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០២២

លោក ញ៉ែម  ចន្ទ័រស្មី  ប្រធានផ្នែកផលិតកម្មសត្វនិងបសុព្យាបាលស្រុកគិរីវង់ បានចុះពិនិត្យនិងណែនាំបច្ចេកទេសពីការដាក់តាំងសាច់លក់ដល់អាជីវករអ្នកលក់សាច់ជ្រូកនិងសាច់គោនៅផ្សារទន្លាប់។

តម្លៃសត្វរស់ និងស៊ុតបក្សី៖
+ជ្រូកកសិដ្ឋានសុីភី  ៧  ៨០០៛/គក្រ
+ជ្រូកកសិករ    ៧  ៥០០៛/គក្រ
+មាន់បីសាសន៍   ៩  ០០០៛/គក្រ
+មាន់សាច់     ៤  ៤០០៛/គក្រ
+មាន់ស្រែ      ១ ៧  ០០០៛/គក្រ
+កសិដ្ឋានភ្ញាស់កូនមាន់ស្រែ  កន  ភារម្យទិញស៊ុតមាន់   ១  ១០០៛/គ្រាប់
+កូនមាន់  ៣  ២០០៛/ក្បាល
+មាន់  មេបាត្រៀមពូជ  ១០$/ក្បាល
+ស៊ុតទា   ៥ ២០-៥៣០៛/គ្រាប់ 

 

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter