ថ្ងៃអង្គារ ១០ រោច ខែភទ្របទ ឆ្នាំខាល ចត្វាស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៦ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២០ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០២២
លោក សែស សុខន មន្រ្តីការិយាល័យផលិតកម្មសត្វនិងបសុព្យាបាលខេត្តបានចុះត្រួតពិនិត្យអនាម័យសាច់នៅសត្តឃាដផ្សារកំពុងជ្រៃ និងពិនិត្យការដាក់តាំងសាច់ជ្រូក សាច់គោ លក់តាមតូប ព្រមទាំងបានណែនាំពីការធ្វេីអនាម័យនិងជីវសុវត្ថិភាពអោយបានត្រឹមត្រូវក្នុងគោលបំណងរក្សាគុណភាពសាច់ដល់អ្នកបរិភោគ ។
រក្សាសិទិ្ធគ្រប់យ៉ាងដោយ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
រៀបចំដោយ មជ្ឈមណ្ឌលព័ត៌មាន និងឯកសារកសិកម្ម