ចុះត្រួតពិនិត្យអនាម័យសាច់នៅសត្តឃាដផ្សារកំពុងជ្រៃ និងពិនិត្យការដាក់តាំងសាច់ជ្រូក សាច់គោ
ចេញ​ផ្សាយ ១៥ ធ្នូ ២០២២
32

ថ្ងៃអង្គារ ១០ រោច ខែភទ្របទ ឆ្នាំខាល ចត្វាស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៦ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២០ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០២២

លោក សែស  សុខន មន្រ្តីការិយាល័យផលិតកម្មសត្វនិងបសុព្យាបាលខេត្តបានចុះត្រួតពិនិត្យអនាម័យសាច់នៅសត្តឃាដផ្សារកំពុងជ្រៃ  និងពិនិត្យការដាក់តាំងសាច់ជ្រូក  សាច់គោ  លក់តាមតូប  ព្រមទាំងបានណែនាំពីការធ្វេីអនាម័យនិងជីវសុវត្ថិភាពអោយបានត្រឹមត្រូវក្នុងគោលបំណងរក្សាគុណភាពសាច់ដល់អ្នកបរិភោគ ។

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter