ថ្ងៃចន្ទ ១០ កើត ខែភទ្របទ ឆ្នាំខាល ចត្វាស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៦ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី៥ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០២២
លោកតាក់ ប៊ុនលី ប្រធានផ្នែកផលិតកម្មសត្វនិងបសុព្យាបាលស្រុកព្រៃកប្បាស បានចុះត្រួត ពិនិត្យអនាម័យកន្លែងតាំងលក់សាច់របស់អាជីវករពិឃាតគោ និងជ្រូក នៅផ្សារជ្រែ ឃុំអង្គាញ់ និងផ្ដល់បច្ចេកទេសពីការតាំងសាច់លក់ ការធ្វេីជីវសុវត្ថិភាពជាប្រចាំកន្លែងលក់សាច់ ។
តម្លៃសត្វរស់ និងស៊ុតបក្សី៖
+ជ្រូកកសិដ្ឋានសុីភី ១០ ៥០០៛/គក្រ
+ជ្រូកកសិករ ១០ ០០០៛/គក្រ
+មាន់បីសាសន៍ ៧ ០០០៛/គក្រ
+មាន់សាច់ ៤ ៥០០៛/គក្រ
+មាន់ស្រែ ១ ៦ ០០០៛/គក្រ
+កសិដ្ឋានភ្ញាស់កូនមាន់ស្រែ កន ភារម្យទិញស៊ុតមាន់ ១ ០០០៛/គ្រាប់
+កូនមាន់ ៣ ០០០៛/ក្បាល
+មាន់ មេបាត្រៀមពូជ ១០$/ក្បាល
+ស៊ុតមាន់កសិដ្ឋាន ៤៨០-៥០០៛/គ្រាប់
+ស៊ុតទា ៥០០ ៥២០៛/គ្រាប់
រក្សាសិទិ្ធគ្រប់យ៉ាងដោយ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
រៀបចំដោយ មជ្ឈមណ្ឌលព័ត៌មាន និងឯកសារកសិកម្ម