ប្រធានផ្នែកផលិតកម្មសត្វនិងបសុព្យាបាលស្រុកព្រៃកប្បាស បានចុះត្រួត ពិនិត្យអនាម័យកន្លែងតាំងលក់សាច់របស់អាជីវករពិឃាតគោ និងជ្រូក នៅផ្សារជ្រែ
ចេញ​ផ្សាយ ១៨ កញ្ញា ២០២២
24

ថ្ងៃចន្ទ ១០ កើត ខែភទ្របទ ឆ្នាំខាល ចត្វាស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៦ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី៥ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០២២

លោកតាក់  ប៊ុនលី  ប្រធានផ្នែកផលិតកម្មសត្វនិងបសុព្យាបាលស្រុកព្រៃកប្បាស បានចុះត្រួត ពិនិត្យអនាម័យកន្លែងតាំងលក់សាច់របស់អាជីវករពិឃាតគោ និងជ្រូក នៅផ្សារជ្រែ ឃុំអង្គាញ់ និងផ្ដល់បច្ចេកទេសពីការតាំងសាច់លក់  ការធ្វេីជីវសុវត្ថិភាពជាប្រចាំកន្លែងលក់សាច់   ។

តម្លៃសត្វរស់ និងស៊ុតបក្សី៖
+ជ្រូកកសិដ្ឋានសុីភី  ១០  ៥០០៛/គក្រ
+ជ្រូកកសិករ    ១០  ០០០៛/គក្រ
+មាន់បីសាសន៍   ៧  ០០០៛/គក្រ
+មាន់សាច់     ៤  ៥០០៛/គក្រ
+មាន់ស្រែ      ១ ៦  ០០០៛/គក្រ
+កសិដ្ឋានភ្ញាស់កូនមាន់ស្រែ  កន  ភារម្យទិញស៊ុតមាន់   ១  ០០០៛/គ្រាប់
+កូនមាន់  ៣  ០០០៛/ក្បាល
+មាន់  មេបាត្រៀមពូជ  ១០$/ក្បាល
+ស៊ុតមាន់កសិដ្ឋាន  ៤៨០-៥០០៛/គ្រាប់
+ស៊ុតទា      ៥០០   ៥២០៛/គ្រាប់  

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter