ថ្ងៃសុក្រ ៣ កើត ខែមាឃ ឆ្នាំឆ្លូវត្រីស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៥ត្រូវនឹងថ្ងៃទី៤ ខែកុម្ភៈ ឆ្នាំ២០២២
លោក កង អេត ប្រធានផ្នែកបសុពេទ្យស្រុកត្រាំកក់ បានចុះពិនិត្យនិងធ្វើការពង្រឹងបន្ថែមលើវិធានការត្រួតពិនិត្យសត្វសាច់ និងផលិតផលសាច់មុននិងក្រោយការពិឃាតសត្វនៅសត្តឃាតដ្ឋាននិងបានអូសត្រាបសុពេទ្យនៅលើផ្ទាំងសាច់មុននិងអនុញ្ញាតអោយយកចេញពីសត្តឃាតដ្ឋានទៅធ្វើចរាចរនៅលើទីផ្សារបានចំនួន ៣៥ក្បាល ក្នុងគោលបំណងពង្រឹងពីគុណភាពសុវត្ថិភាពចំណីអាហារ សុខភាពសាធារណ:និងសុខភាពប្រជាពលរដ្ឋ។ ការចុះត្រួតពិនិត្យនេះធ្វេីនៅសត្តឃាតផ្សារអង្អតាសោម ។
តម្លៃសត្វរស់ និងស៊ុតបក្សី៖
+ជ្រូកកសិដ្ឋានសុីភី ១២ ០០០៛/គក្រ
+ជ្រូកកសិករ ១០ ៥០០៛/គក្រ
+មាន់បីសាសន៍ ៩ ៨០០៛/គក្រ
+មាន់សាច់ ៤ ៥០០៛/គក្រ
+មាន់ស្រែ ១ ៩ ០០០៛/គក្រ
+ស៊ុតមាន់ស្រែ ១ ០០០-១ ២០០៛/គ្រាប់
+ស៊ុតមាន់កសិដ្ឋាន ៣៥០-៣៧០៛/គ្រាប់
+ស៊ុតទា ៣០០-៣៣០៛/គ្រាប់
រក្សាសិទិ្ធគ្រប់យ៉ាងដោយ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
រៀបចំដោយ មជ្ឈមណ្ឌលព័ត៌មាន និងឯកសារកសិកម្ម