ចុះពិនិត្យ និងវាស់សំណើមគ្រាប់ស្រូវ ក្រេាយការហាលសំងួត
ចេញ​ផ្សាយ ១៣ កក្កដា ២០២២
36

ថ្ងៃសុក្រ ៦ កើត ខែមិគសិរ ឆ្នាំឆ្លូវត្រីស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៥ត្រូវនឹងថ្ងៃទី១០ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០២១

លោកស្រី ម៉ិល ច័ន្ទទេវី ប្រធានការិយាល័យក្សេត្រសាស្រ្តនិងផលិតភាពកសិកម្មខេរ្រ និងជាប្រធានសម្របសម្រួលគម្រោង (Rspp)ថ្នាក់ខេត្ត រួមជាមួយមន្រ្តីគម្រោង ចំនួន ០៣រូប សហការជាមួយសហគមន៍កសិកម្មអូរសារាយចុះអនុវត្តន៏ការងារមួយចំនួន រួមមាន៖
    - ចុះពិនិត្យ និងវាស់សំណើមគ្រាប់ស្រូវ  ក្រេាយការហាលសំងួត។
    - ណែនាំដល់សមាជិកសហគមន៏និងប្រធានសហគមន៏ពីបច្ចេកទេស និងវិធីសាស្រ្តនៃការហាលសម្ងួតគ្រាប់ពូជស្រូវអេាយមានសុវត្ថិភាពនិងគុណភាព។
ជាលទ្ធផល៖
 - លេខកូដស្រែ:G006F06 បានវាស់ទៅតាមបច្ចេកទេសដែលមានក្នុកំរិតអត្រា សំណើមគ្រាប់ស្រូវ:16,8%           
 -លេខកូដស្រែ:G007F01 ក្នុងអត្រាសំណើមគ្រាប់ :13.1%។
 -លេខកូដស្រែ:G024F01 ក្នុងអត្រាសំណើមគ្រាប់ សេីម :17,3%
-លេខកូដស្រែ:G025F02  ក្នុងអត្រាសំណើមគ្រាប់ ស្រូវ :14.4%។
-លេខកូដស្រែ:G030F02 ក្នុងអត្រាសំណើមគ្រាប់ស្រូវ :15,5%
   -ត្រូវហាលសំងួតអេាយអត្រាសំណេីមគ្រាប់ស្រូវ្ងួតល្អ និងដែលត្រូវច្រកទុកសម្រាប់កែច្នៃនៅពេលក្រាយមានសុវត្ថិភាព។

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter