ថ្ងៃព្រហស្បតិ៍ ៦ រោច ខែកត្តិក ឆ្នាំឆ្លូវ ត្រីស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៥ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២៥ ខែវិច្ឆិកា ឆ្នាំ២០២១
លោក ស៊ុយ គឹមហេង ប្រធានផ្នែកបសុពេទ្យស្រុកអង្គរបូរី បានចុះត្រួតពិនិត្យការតាំងសាច់លក់ និងបានធ្វើការណែនាំបច្ចេកទេសមួយចំនួន ដោយផ្អែកលើគុណភាពសាច់ សុវត្ថិភាពចំណីអាហារនៅផ្សារទួលសាំង និងផ្សារអង្គរបូរី សរុបចំនួន ០៦នាក់។
តម្លៃសត្វរស់ និងស៊ុតបក្សី៖
+ជ្រូកកសិដ្ឋានសុីភី ១០ ០០០៛/គក្រ
+ជ្រូកកសិករ ៨ ៥០០៛/គក្រ
+មាន់បីសាសន៍ ១០ ៤០០៛/គក្រ
+មាន់សាច់ ៦ ២០០៛/គក្រ
+មាន់ស្រែ ១ ៨ ០០០៛/គក្រ
+ស៊ុតមាន់ស្រែ ១ ០០០-១ ១០០៛/គ្រាប់
+ស៊ុតមាន់កសិដ្ឋាន ៣២០-៣៥០៛/គ្រាប់
+ស៊ុតទា ៣២០-៣៦០៛/គ្រាប់
រក្សាសិទិ្ធគ្រប់យ៉ាងដោយ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
រៀបចំដោយ មជ្ឈមណ្ឌលព័ត៌មាន និងឯកសារកសិកម្ម