ប្រធានផ្នែកបសុពេទ្យស្រុកអង្គរបូរី បានចុះត្រួតពិនិត្យការតាំងសាច់លក់ និងបានធ្វើការណែនាំបច្ចេកទេសមួយចំនួន
ចេញ​ផ្សាយ ១២ កក្កដា ២០២២
30

ថ្ងៃព្រហស្បតិ៍ ៦ រោច ខែកត្តិក ឆ្នាំឆ្លូវ ត្រីស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៥ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២៥ ខែវិច្ឆិកា ឆ្នាំ២០២១

លោក ស៊ុយ  គឹមហេង ប្រធានផ្នែកបសុពេទ្យស្រុកអង្គរបូរី បានចុះត្រួតពិនិត្យការតាំងសាច់លក់ និងបានធ្វើការណែនាំបច្ចេកទេសមួយចំនួន ដោយផ្អែកលើគុណភាពសាច់ សុវត្ថិភាពចំណីអាហារនៅផ្សារទួលសាំង  និងផ្សារអង្គរបូរី សរុបចំនួន ០៦នាក់។

តម្លៃសត្វរស់ និងស៊ុតបក្សី៖
+ជ្រូកកសិដ្ឋានសុីភី  ១០   ០០០៛/គក្រ
+ជ្រូកកសិករ            ៨  ៥០០៛/គក្រ
+មាន់បីសាសន៍        ១០  ៤០០៛/គក្រ
+មាន់សាច់              ៦  ២០០៛/គក្រ
+មាន់ស្រែ               ១ ៨   ០០០៛/គក្រ
+ស៊ុតមាន់ស្រែ       ១  ០០០-១  ១០០៛/គ្រាប់
+ស៊ុតមាន់កសិដ្ឋាន  ៣២០-៣៥០៛/គ្រាប់
+ស៊ុតទា                  ៣២០-៣៦០៛/គ្រាប់

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter