ថ្ងៃពុធ ៦ កើត ខែកត្តិក ឆ្នាំឆ្លូវត្រីស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៥ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី១០ ខែវិច្ឆិកា ឆ្នាំ២០២១
លោក សែស សុខន មន្រ្តីការិយាលយ័ផលិតកម្ម និងបសុព្យាបាលខេត្ត បានចុះពិនិត្យអនាមយ័សាច់ជ្រូកនៅទីសត្តឃាដផ្សារកំពង់ជ្រៃ បានចំនួន ១៣ក្បាល ព្រមទាំងពិនិត្យការតាំងសាច់ដាក់លក់នៅក្នុងផ្សារ។
តម្លៃសត្វរស់ និងស៊ុតបក្សី៖
+ជ្រូកកសិដ្ឋានសុីភី ១០ ០០០៛/គក្រ
+ជ្រូកកសិករ ៩ ០០០៛/គក្រ
+មាន់បីសាសន៍ ៩ ៥០០៛/គក្រ
+មាន់សាច់ ៦ ០០០៛/គក្រ
+មាន់ស្រែ ១ ៩ ០០០៛/គក្រ
+ស៊ុតមាន់ស្រែ ១ ១០០-១ ៣០០៛/គ្រាប់
+ស៊ុតមាន់កសិដ្ឋាន ៣៧០-៤០០៛/គ្រាប់
+ស៊ុតទា ៤០០-៤៥០៛/គ្រាប់
រក្សាសិទិ្ធគ្រប់យ៉ាងដោយ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
រៀបចំដោយ មជ្ឈមណ្ឌលព័ត៌មាន និងឯកសារកសិកម្ម