មន្រ្តីការិយាលយ័ផលិតកម្ម និងបសុព្យាបាលខេត្ត បានចុះពិនិត្យអនាមយ័សាច់ជ្រូកនៅទីសត្តឃាដផ្សារកំពង់ជ្រៃ
ចេញ​ផ្សាយ ១២ កក្កដា ២០២២
28

ថ្ងៃពុធ ៦ កើត ខែកត្តិក ឆ្នាំឆ្លូវត្រីស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៥ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី១០ ខែវិច្ឆិកា ឆ្នាំ២០២១

លោក សែស  សុខន មន្រ្តីការិយាលយ័ផលិតកម្ម និងបសុព្យាបាលខេត្ត បានចុះពិនិត្យអនាមយ័សាច់ជ្រូកនៅទីសត្តឃាដផ្សារកំពង់ជ្រៃ បានចំនួន ១៣ក្បាល ព្រមទាំងពិនិត្យការតាំងសាច់ដាក់លក់នៅក្នុងផ្សារ។

តម្លៃសត្វរស់ និងស៊ុតបក្សី៖
+ជ្រូកកសិដ្ឋានសុីភី  ១០   ០០០៛/គក្រ
+ជ្រូកកសិករ            ៩  ០០០៛/គក្រ
+មាន់បីសាសន៍        ៩  ៥០០៛/គក្រ
+មាន់សាច់              ៦  ០០០៛/គក្រ
+មាន់ស្រែ               ១ ៩  ០០០៛/គក្រ
+ស៊ុតមាន់ស្រែ        ១  ១០០-១  ៣០០៛/គ្រាប់
+ស៊ុតមាន់កសិដ្ឋាន  ៣៧០-៤០០៛/គ្រាប់
+ស៊ុតទា                  ៤០០-៤៥០៛/គ្រាប់

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter