ប្រធានផ្នែកបសុពេទ្យស្រុកអង្គរបូរី បានចុះត្រួតពិនិត្យការតាំងសាច់លក់របស់អាជីវករចំនួន ០៥តូប ក្នុងនោះ សាច់គោ ០១តូប នៅឯផ្សារអង្គរបូរី
ចេញ​ផ្សាយ ២៤ មិថុនា ២០២២
22

ថ្ងៃអង្គារ ៥រោច ខែអស្សុជ ឆ្នាំឆ្លូវ ត្រីស័ក ព.ស ២៥៦៥ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២៦ ខែតុលា ឆ្នាំ២០២១

លោក ស៊ុយ គឹមហេង  ប្រធានផ្នែកបសុពេទ្យស្រុកអង្គរបូរី បានចុះត្រួតពិនិត្យការតាំងសាច់លក់របស់អាជីវករចំនួន ០៥តូប ក្នុងនោះ សាច់គោ ០១តូប នៅឯផ្សារអង្គរបូរី ព្រមទាំងបានណែនាំពីបច្ចេកទេសមួយចំនួន និងវិធានការអនាម័យកន្លែងតាំងលក់ សាច់។

តម្លៃសត្វរស់ និងស៊ុតបក្សី៖
+ជ្រូកកសិដ្ឋានសុីភី  ១០   ៥០០៛/គក្រ
+ជ្រូកកសិករ            ៩  ០០០៛/គក្រ
+មាន់បីសាសន៍        ៨  ៨០០៛/គក្រ
+មាន់សាច់              ៥   ២០០៛/គក្រ
+មាន់ស្រែ               ១៨    ០០០៛/គក្រ
+ស៊ុតមាន់ស្រែ   
     ១  ០០០-១  ១០០៛/គ្រាប់
+ស៊ុតមាន់កសិដ្ឋាន  
      ៣៧០-៤០០៛/គ្រាប់
+ស៊ុតទា  ៤០០  -  ៤៥០៛/គ្រាប់

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter