ថ្ងៃអង្គារ ៥រោច ខែអស្សុជ ឆ្នាំឆ្លូវ ត្រីស័ក ព.ស ២៥៦៥ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២៦ ខែតុលា ឆ្នាំ២០២១
លោកស្រី ហង់ ណាវី ប្រធានការិយាលយ័កសិឧស្សាហកម្មបានបញ្ចប់ការសិក្សាស្តីពី ស្តង់ដាររូបនយ័កម្មនៃ ចំណីអារហារនិងផលិតផលកសិកម្មសម្រាប់ប្រទេសកំពុងអភិវឌ្ឍន៍
តាមរយៈបមរពន្ធ័ Online Zoom មានរយ:ពេល ១៤ ថ្ងៃ ចាប់ពីថ្ងៃ១៣-២៦ ខែតុលា
ឆ្នាំ២០២១ ក្រោមអធិបតីភាព លោក ផុន ភិណុ ប្រធានការិយាលយ័គ្រប់គ្រង
ការកែច្នៃនាយកដ្ឋានកសិឧស្សាហកម្ម។ វគ្គនេះរៀបចំឡើងដោយនាយកដ្ឋានកសិឧស្សាហកម្មសហការជាមួយវិទ្យាស្ថានស្រាវជ្រាវជាតិចិន លើចំណីអាហារ និង ឧស្សាហកម្មអាហារឡើងមេនៃសាធារណ:រដ្ឋប្រជាមានិតចិន។
រក្សាសិទិ្ធគ្រប់យ៉ាងដោយ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
រៀបចំដោយ មជ្ឈមណ្ឌលព័ត៌មាន និងឯកសារកសិកម្ម