ថ្ងៃអង្គារ ៤ កើត ខែទុតិយាសាឍ ឆ្នាំឆ្លូវត្រីស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៥ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី១៣ ខែកក្កដា ឆ្នាំ២០២១
លោក ឆេង ចាន់ តារា មន្រ្តីការិយាល័យផលិតកម្ម និងបសុព្យាបាលខេត្ត បានចូលរួមសិក្ខាសាលាចាប់ផ្តើមគម្រោង “ ការធ្វើឲ្យប្រសើរឡើងនៃការរកឃើញការផ្ទុះជំងឺស៊ូណូសនៅប្រទេសកម្ពុជា“ដំណាក់កាលទី២ ក្រោមធិបតីភាពលោក ទុំ សុធ្ធីរ៉ា នាយកវិទ្យាស្ថានសុខភាពសត្វ និង ផលិតកម្មសត្វ តាមរយៈប្រព័ន្ធអនឡាញ (Microsoft Team)។
តម្លៃសត្វ និងស៊ុត
+តម្លៃជ្រូករស់ = ១៤ ២០០ - ១៥ ៣០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់បីសាសន៍ = ៩ ៥០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់សាច់ = ៣ ២០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់ស្រែ = ១៦ ០០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃស៊ុតមាន់ = ៣០០-៣៥០ ៛/គ្រាប់
+តម្លៃស៊ុតមាន់ស្រែ = ១ ០០០-១ ២០០ ៛/គ្រាប់
+តម្លៃស៊ុតទា = ៤០០-៤៥០៛/គ្រាប់
រក្សាសិទិ្ធគ្រប់យ៉ាងដោយ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
រៀបចំដោយ មជ្ឈមណ្ឌលព័ត៌មាន និងឯកសារកសិកម្ម