សិក្ខាសាលាចាប់ផ្តើមគម្រោង “ ការធ្វើឲ្យប្រសើរឡើងនៃការរកឃើញការផ្ទុះជំងឺស៊ូណូសនៅប្រទេសកម្ពុជា“ដំណាក់កាលទី២ ក្រោមធិបតីភាពលោក ទុំ សុធ្ធីរ៉ា នាយកវិទ្យាស្ថានសុខភាពសត្វ និង ផលិតកម្មសត្វ តាមរយៈប្រព័ន្ធអនឡាញ (Microsoft Team)
ចេញ​ផ្សាយ ០៥ កញ្ញា ២០២១
34

ថ្ងៃអង្គារ ៤ កើត ខែទុតិយាសាឍ ឆ្នាំឆ្លូវត្រីស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៥ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី១៣ ខែកក្កដា ឆ្នាំ២០២១

លោក  ឆេង  ចាន់ តារា  មន្រ្តីការិយាល័យផលិតកម្ម  និងបសុព្យាបាលខេត្ត  បានចូលរួមសិក្ខាសាលាចាប់ផ្តើមគម្រោង “ ការធ្វើឲ្យប្រសើរឡើងនៃការរកឃើញការផ្ទុះជំងឺស៊ូណូសនៅប្រទេសកម្ពុជា“ដំណាក់កាលទី២  ក្រោមធិបតីភាពលោក  ទុំ សុធ្ធីរ៉ា នាយកវិទ្យាស្ថានសុខភាពសត្វ  និង ផលិតកម្មសត្វ  តាមរយៈប្រព័ន្ធអនឡាញ (Microsoft Team)។

តម្លៃសត្វ និងស៊ុត
+តម្លៃជ្រូករស់              = ១៤ ២០០ - ១៥ ៣០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់បីសាសន៍    = ៩ ៥០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់សាច់           = ៣ ២០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់ស្រែ            = ១៦ ០០០ ៛/គ.ក្រ  
+តម្លៃស៊ុតមាន់            = ៣០០-៣៥០ ៛/គ្រាប់ 
+តម្លៃស៊ុតមាន់ស្រែ    = ១ ០០០-១ ២០០ ៛/គ្រាប់
+តម្លៃស៊ុតទា             = ៤០០-៤៥០៛/គ្រាប់

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter