ថ្ងៃអង្គារ ១៤ កើត ខែជេស្ឋ ឆ្នាំឆ្លូវ ត្រីស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៥ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២៥ ខែឧសភា ឆ្នាំ២០២១
នៅមន្ទីរកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទខេត្តបើកវគ្គបណ្តុះបណ្ដាលបច្ចេកទេសចិញ្ចឹមមាន់ ពូជក្នុងស្រុក ក្រោមអធិបតីភាពលោក ម៉េង សុធី អនុប្រធានមន្ទីរកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទខេត្តជាប្រធានគម្រោងសន្តិសុខស្បៀងសម្រាប់កសិករក្រីក្រ (2KR) ព្រមទាំងមានការចូលរួមពី លោក ម៉ម សុមុនី អនុប្រធាននាយកដ្ឋានផលិតកម្មសត្វ លោកស្រី ភោគ ឃុន ប្រធានការិយាល័យសហប្រតិបត្ដិការអន្តរជាតិ ប្រធានការិយាល័យផលិតកម្មនិងបសុព្យបាលខេត្ត និងសហការី និងមានកសិករចូលរួមចំនួន ៣០នាក់ ស្រី ១២នាក់។
តម្លៃសត្វ និងស៊ុត
+តម្លៃជ្រូករស់ = ១៤ ២០០ - ១៥ ៣០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់បីសាសន៍ = ៧ ០០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់សាច់ = ៦ ២០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់ស្រែ = ១៦ ០០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃស៊ុតមាន់ = ២៩០-៣០០ ៛/គ្រាប់
+តម្លៃស៊ុតមាន់ស្រែ = ១ ០០០-១ ២០០ ៛/គ្រាប់
+តម្លៃស៊ុតទា = ៣០០-៣៥០៛/គ្រាប់
រក្សាសិទិ្ធគ្រប់យ៉ាងដោយ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
រៀបចំដោយ មជ្ឈមណ្ឌលព័ត៌មាន និងឯកសារកសិកម្ម