លោកប្រធានផ្នែកផលិតកម្ម និងបសុព្យាបាលស្រុកបាទី បានចុះត្រួតពិនិត្យអនាមយ័សាច់ជ្រូក និងអូសត្រា លើសាច់ជ្រូកចំនួន ៣០ក្បាល នៅទី សត្ដឃាតដ្ឋានផ្សារត្រាំខ្នារ ស្រុកបាទី
ចេញ​ផ្សាយ ០៩ ឧសភា ២០២១
57

ថ្ងៃចន្ទ ១ កើត ខែពិសាខ ឆ្នាំជូត ទោស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៤ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី១២ ខែមេសា ឆ្នាំ២០២១

លោកប្រធានផ្នែកផលិតកម្ម និងបសុព្យាបាលស្រុកបាទី បានចុះត្រួតពិនិត្យអនាមយ័សាច់ជ្រូក និងអូសត្រា លើសាច់ជ្រូកចំនួន ៣០ក្បាល នៅទី សត្ដឃាតដ្ឋានផ្សារត្រាំខ្នារ ស្រុកបាទី។ ជាលទ្ធផលឃើញថាពុំមានរោគសញ្ញា ណាមួយដែលប៉ះពល់ដល់សុខភាពអ្នកបរិភោគ ព្រមទាំងធានានូវគុណភាពសាច់។

តម្លៃសត្វ និងស៊ុត
+តម្លៃជ្រូករស់           = ១៤ ០០០ - ១៥ ០០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់បីសាសន៍  = ៨ ០០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់សាច់         = ៥ ០០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់ស្រែ           = ១៦ ០០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃស៊ុតមាន់           = ២៩០-៣០០ ៛/គ្រាប់  
+តម្លៃស៊ុតមាន់ស្រែ    = ១ ០០០-១ ២០០ ៛/គ្រាប់
+តម្លៃស៊ុតទា              = ២៧០-៣០០៛/គ្រាប់ 

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter