ថ្ងៃចន្ទ ១ កើត ខែពិសាខ ឆ្នាំជូត ទោស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៤ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី១២ ខែមេសា ឆ្នាំ២០២១
លោកប្រធានផ្នែកផលិតកម្ម និងបសុព្យាបាលស្រុកបាទី បានចុះត្រួតពិនិត្យអនាមយ័សាច់ជ្រូក និងអូសត្រា លើសាច់ជ្រូកចំនួន ៣០ក្បាល នៅទី សត្ដឃាតដ្ឋានផ្សារត្រាំខ្នារ ស្រុកបាទី។ ជាលទ្ធផលឃើញថាពុំមានរោគសញ្ញា ណាមួយដែលប៉ះពល់ដល់សុខភាពអ្នកបរិភោគ ព្រមទាំងធានានូវគុណភាពសាច់។
តម្លៃសត្វ និងស៊ុត
+តម្លៃជ្រូករស់ = ១៤ ០០០ - ១៥ ០០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់បីសាសន៍ = ៨ ០០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់សាច់ = ៥ ០០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់ស្រែ = ១៦ ០០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃស៊ុតមាន់ = ២៩០-៣០០ ៛/គ្រាប់
+តម្លៃស៊ុតមាន់ស្រែ = ១ ០០០-១ ២០០ ៛/គ្រាប់
+តម្លៃស៊ុតទា = ២៧០-៣០០៛/គ្រាប់
រក្សាសិទិ្ធគ្រប់យ៉ាងដោយ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
រៀបចំដោយ មជ្ឈមណ្ឌលព័ត៌មាន និងឯកសារកសិកម្ម