ថ្ងៃសុក្រ ៥ រោច ខែចេត្រ ឆ្នាំជូត ទោស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៤ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២ ខែមេសា ឆ្នាំ២០២១
លោក សែស សុខន មន្រ្ដីការិយាល័យផលិតកម្ម និងបសុព្យាបាលខេត្ត បានចុះត្រួតពិនិត្យសាច់ និងអូសត្រាលើសាច់ជ្រូក នៅទីសត្ដឃាតដ្ឋានផ្សារកំពង់ជ្រៃ ស្រុកទ្រាំង បានចំនួន ១៤ក្បាល ដើម្បីធានានូវគុណភាពសាច់ ព្រមទាំងសុវត្ថិភាពដល់អ្នកបរិភោគ។
តម្លៃសត្វ និងស៊ុត
+តម្លៃជ្រូករស់ = ១៥ ២០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់បីសាសន៏ = ៥ ០០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់សាច់ = ៣ ០០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់ស្រែ = ១៤ ០០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃស៊ុតមាន់ = ២៩០-៣០០ ៛/គ្រាប់
+តម្លៃស៊ុតមាន់ស្រែ = ១ ០០០-១ ២០០ ៛/គ្រាប់
+តម្លៃស៊ុតទា = ២៧០-៣០0៛/គ្រាប់
រក្សាសិទិ្ធគ្រប់យ៉ាងដោយ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
រៀបចំដោយ មជ្ឈមណ្ឌលព័ត៌មាន និងឯកសារកសិកម្ម