ចុះត្រួតពិនិត្យសាច់ និងអូសត្រាលើសាច់ជ្រូក នៅទីសត្ដឃាតដ្ឋានផ្សារកំពង់ជ្រៃ ស្រុកទ្រាំង បានចំនួន ១៤ក្បាល ដើម្បីធានានូវគុណភាពសាច់ ព្រមទាំងសុវត្ថិភាពដល់អ្នកបរិភោគ
ចេញ​ផ្សាយ ០៩ ឧសភា ២០២១
61

ថ្ងៃសុក្រ ៥ រោច ខែចេត្រ ឆ្នាំជូត ទោស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៤ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២ ខែមេសា ឆ្នាំ២០២១

លោក សែស សុខន មន្រ្ដីការិយាល័យផលិតកម្ម  និងបសុព្យាបាលខេត្ត បានចុះត្រួតពិនិត្យសាច់ និងអូសត្រាលើសាច់ជ្រូក នៅទីសត្ដឃាតដ្ឋានផ្សារកំពង់ជ្រៃ ស្រុកទ្រាំង បានចំនួន ១៤ក្បាល ដើម្បីធានានូវគុណភាពសាច់ ព្រមទាំងសុវត្ថិភាពដល់អ្នកបរិភោគ។  

តម្លៃសត្វ និងស៊ុត
+តម្លៃជ្រូករស់            = ១៥ ២០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់បីសាសន៏   =    ៥ ០០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់សាច់         =    ៣ ០០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់ស្រែ          = ១៤  ០០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃស៊ុតមាន់          = ២៩០-៣០០ ៛/គ្រាប់  
+តម្លៃស៊ុតមាន់ស្រែ   =     ១ ០០០-១ ២០០ ៛/គ្រាប់
+តម្លៃស៊ុតទា            = ២៧០-៣០0៛/គ្រាប់ 

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter