ថ្ងៃអង្គារ ២ រោច ខែចេត្រ ឆ្នាំជូត ទោស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៤ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី៣០ ខែមីនា ឆ្នាំ២០២១
លោកប្រធានផ្នែកផលិតកម្ម និងបសុព្យាបាលស្រុកបាទី បានចុះត្រួតពិនិត្យអនាមយ័សាច់ជ្រូក និងអូសត្រា លើសាច់ ជ្រូក ចំនួន ១៧ក្បាល នៅទីសត្ដឃាតដ្ឋានផ្សារត្រាំខ្នារ ស្រុកបាទី។ ជាលទ្ធផលឃេីញថា ពុំមានរោគសញ្ញាណាមួយដែលប៉ះពល់ដល់សុខភាពអ្នកបរិភោគ ព្រមទាំងធានានូវគុណភាពសាច់
តម្លៃសត្វ និងស៊ុត
+តម្លៃជ្រូករស់ = ១៥ ២០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់បីសាសន៏ = ៥ ០០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់សាច់ = ៣ ០០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់ស្រែ = ១៤ ០០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃស៊ុតមាន់ = ២៩០-៣០០ ៛/គ្រាប់
+តម្លៃស៊ុតមាន់ស្រែ = ១ ០០០-១ ២០០ ៛/គ្រាប់
+តម្លៃស៊ុតទា = ៣៣០-៣៨០ ៛/គ្រាប់
រក្សាសិទិ្ធគ្រប់យ៉ាងដោយ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
រៀបចំដោយ មជ្ឈមណ្ឌលព័ត៌មាន និងឯកសារកសិកម្ម