លោកប្រធានផ្នែកផលិតកម្ម និងបសុព្យាបាលស្រុកបាទី បានចុះត្រួតពិនិត្យអនាមយ័សាច់ជ្រូក និងអូសត្រា លើសាច់ ជ្រូក ចំនួន ១៧ក្បាល នៅទីសត្ដឃាតដ្ឋានផ្សារត្រាំខ្នារ ស្រុកបាទី
ចេញ​ផ្សាយ ០៩ ឧសភា ២០២១
42

ថ្ងៃអង្គារ ២ រោច ខែចេត្រ ឆ្នាំជូត ទោស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៤ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី៣០ ខែមីនា ឆ្នាំ២០២១

លោកប្រធានផ្នែកផលិតកម្ម និងបសុព្យាបាលស្រុកបាទី បានចុះត្រួតពិនិត្យអនាមយ័សាច់ជ្រូក  និងអូសត្រា លើសាច់ ជ្រូក ចំនួន ១៧ក្បាល នៅទីសត្ដឃាតដ្ឋានផ្សារត្រាំខ្នារ ស្រុកបាទី។ ជាលទ្ធផលឃេីញថា ពុំមានរោគសញ្ញាណាមួយដែលប៉ះពល់ដល់សុខភាពអ្នកបរិភោគ ព្រមទាំងធានានូវគុណភាពសាច់ 

តម្លៃសត្វ និងស៊ុត
+តម្លៃជ្រូករស់          = ១៥ ២០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់បីសាសន៏  = ៥ ០០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់សាច់        = ៣ ០០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់ស្រែ         = ១៤ ០០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃស៊ុតមាន់          = ២៩០-៣០០ ៛/គ្រាប់
+តម្លៃស៊ុតមាន់ស្រែ   = ១ ០០០-១ ២០០ ៛/គ្រាប់
+តម្លៃស៊ុតទា            = ៣៣០-៣៨០ ៛/គ្រាប់

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter