ថ្ងៃព្រហស្បតិ៍ ១២ កើត ខែចេត្រ ឆ្នាំជូត ទោស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៤ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២៥ ខែមីនា ឆ្នាំ២០២១
លោក មាស រដ្ឋា រួមនឹងលោក សែស សុខន មន្រ្ដីការិយាល័យផលិតកម្ម និងបសុព្យាបាលខេត្ត បានចុះត្រួតពិនិត្យអនាមយ័សាច់ជ្រូកនៅទីសត្តឃាដផ្សារក្រុងដូនកែវ និងផ្សារកំពុងជ្រៃ ក្នុងស្រុកទ្រាំង ដោហបានពិនិត្យជ្រូកចំនួន ៤៣ក្បាល ជាលទ្ធផលឃេីញថាៈ សាច់ជ្រូកទាំងអស់មានគុណភាពល្អមិនប៉ះពាល់ដល់សុខភាពអ្នកបរិភោគទ្បេីយ និងបានអូសត្រាលើសាច់ជ្រូកទាំងអស់។
តម្លៃសត្វ និងស៊ុត
+តម្លៃជ្រូករស់ = ១៥,២០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់បីសាសន៍ = ៧,០០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់សាច់ = ៤,០០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់ស្រែ = ១,៤០០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃស៊ុតមាន់ = ២៩០-៣០០ ៛/គ្រាប់
+តម្លៃស៊ុតមាន់ស្រែ = ១,០០០-១,២០០ ៛/គ្រាប់
+តម្លៃស៊ុតទា = ៣៣០-៣៨០ ៛/គ្រាប់
រក្សាសិទិ្ធគ្រប់យ៉ាងដោយ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
រៀបចំដោយ មជ្ឈមណ្ឌលព័ត៌មាន និងឯកសារកសិកម្ម