ចុះត្រួតពិនិត្យអនាមយ័សាច់ជ្រូកនៅទីសត្តឃាដផ្សារក្រុងដូនកែវ និងផ្សារកំពុងជ្រៃ ក្នុងស្រុកទ្រាំង
ចេញ​ផ្សាយ ០៩ ឧសភា ២០២១
118

ថ្ងៃព្រហស្បតិ៍ ១២ កើត ខែចេត្រ ឆ្នាំជូត ទោស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៤ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២៥ ខែមីនា ឆ្នាំ២០២១

លោក មាស រដ្ឋា   រួមនឹងលោក សែស សុខន មន្រ្ដីការិយាល័យផលិតកម្ម និងបសុព្យាបាលខេត្ត បានចុះត្រួតពិនិត្យអនាមយ័សាច់ជ្រូកនៅទីសត្តឃាដផ្សារក្រុងដូនកែវ និងផ្សារកំពុងជ្រៃ  ក្នុងស្រុកទ្រាំង ដោហបានពិនិត្យជ្រូកចំនួន ៤៣ក្បាល ជាលទ្ធផលឃេីញថាៈ សាច់ជ្រូកទាំងអស់មានគុណភាពល្អមិនប៉ះពាល់ដល់សុខភាពអ្នកបរិភោគទ្បេីយ និងបានអូសត្រាលើសាច់ជ្រូកទាំងអស់។

តម្លៃសត្វ និងស៊ុត
+តម្លៃជ្រូករស់  =          ១៥,២០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់បីសាសន៍ =  ៧,០០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់សាច់ =        ៤,០០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់ស្រែ  =         ១,៤០០០ ៛/គ.ក្រ
+តម្លៃស៊ុតមាន់  =        ២៩០-៣០០ ៛/គ្រាប់
+តម្លៃស៊ុតមាន់ស្រែ  =  ១,០០០-១,២០០ ៛/គ្រាប់
+តម្លៃស៊ុតទា     =         ៣៣០-៣៨០ ៛/គ្រាប់

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter