ប្រធានការិយាល័យផលិតកម្ម និងបសុព្យាបាល ខេត្ត បានចូលរួមប្រជុំសម្រប សម្រួលអាជីវករពិឃាដសត្វជ្រូក អោយចូលទីសត្តឃាដដ្ឋាន ផ្សារត្រាំខ្នារ
ចេញ​ផ្សាយ ២០ មីនា ២០២១
111

ថ្ងៃព្រហស្បតិ៍ ១៣ រោច ខែផល្គុន ឆ្នាំជូត ទោស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៤  ត្រូវនឹងថ្ងៃទី១១ ខែមីនា ឆ្នាំ២០២១

លោក  ថៃ  លី  ប្រធានការិយាល័យផលិតកម្ម  និងបសុព្យាបាល ខេត្ត បានចូលរួមប្រជុំសម្រប  សម្រួលអាជីវករពិឃាដសត្វជ្រូក  អោយចូលទីសត្តឃាដដ្ឋាន ផ្សារត្រាំខ្នារ ក្នុងគោលបំណង់ លេីកកំពស់គុណភាពសាច់  ធានាអនាម័យ សាច់  ដល់អ្នកបរិភោគ  ដោយមានការចូលរួមពីរដ្ឋបាលស្រុកបាទី  និងអាជីវករពិឃាដសត្វ  សរុប ចំនួន  ១៧នាក់  ស្រី ០១នាក់។ កិច្ចប្រជុំនេះ ធ្វេីឡេីងនៅ  សាលាឃុំសូភី  ស្រុកបាទី  ។ 

តម្លៃសត្វ និងស៊ុត
+តម្លៃជ្រូករស់           =១៥ ១០០៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់បីសាសន៏  =៦ ៥០០៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់សាច់        =១ ២០០/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់ស្រែ         =១៥ ០០០/គ.ក្រ
+តម្លៃស៊ុតមាន់         =២៩០-៣០០៛/គ្រាប់
+តម្លៃស៊ុតមាន់ស្រែ  =១,០០០-១,២០០៛/គ្រាប់
+តម្លៃស៊ុតទា            =៣៥០-៤០០៛/គ្រាប់

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter