ថ្ងៃពុធ ១២ រោច ខែផល្គុន ឆ្នាំជូត ទោស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៤ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី១០ ខែមីនា ឆ្នាំ២០២១
ការិយាល័យផលិតកម្ម និង បសុព្យាបាល បានសម្រេចដុតកំទេចចោលពងទាចំនួន ២៤ ០០០គ្រាប់ ពងមាន់ចំនួន ៨០០គ្រាប់ និងពងគ្រួចចំនួន ៧ ០០០គ្រាប់ បន្ទាប់ពីពិនិត្យឃើញថាខូចគុណភាព ដោយមានការចូលរួមពីលោក ខាន់ សុខា អភិបាលរងខេត្តតាកែវ លោកប្រធានមន្ទីរកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទខេត លោក ម៉េង សុធី អនុប្រធានមន្ទីរ និងលោក ប្រធាន អនុប្រធានការិយាល័យផលិតកម្ម និង បសុព្យាបាល ខេត្ត ព្រមទាំងមន្រ្តីការិយាល័យ សរុបចំនួន ១១នាក់។ ការដុតកំទេចនេះ ធ្វេីឡើង នៅការិយាល័យផលិតកម្ម និង បសុព្យាបាលខេត្ត។
-តម្លៃសត្វ និងស៊ុត:
+តម្លៃជ្រូករស់ ១៥ ១០០៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់បីសាសន៏ ៨ ៧០០៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់សាច់ ២ ៥០០/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់ស្រែ ១ ៦ ០០០/គ.ក្រ
+តម្លៃស៊ុតមាន់ ២៩០-៣០០៛/គ្រាប់
+តម្លៃស៊ុតមាន់ស្រែ ១ ០០០-១ ២០០៛/គ្រាប់
+តម្លៃស៊ុតទា ៣៥០-៤០០៛/គ្រាប់
រក្សាសិទិ្ធគ្រប់យ៉ាងដោយ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
រៀបចំដោយ មជ្ឈមណ្ឌលព័ត៌មាន និងឯកសារកសិកម្ម