ថ្ងៃអង្គារ ៤ រោច ខែផល្គុន ឆ្នាំជូត ទោស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៤ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី២ ខែមីនា ឆ្នាំ២០២១
ការិយាល័យផលិតកម្ម និងបសុព្យាបាលខេត្តបានបើកកិច្ចប្រជុំដេីម្បីត្រួតពិនិត្យសកម្មភាពកន្លងមក និងលេីកទិសដៅបន្ត ជាពិសេស ការ គ្រប់គ្រងចលនាសត្វ និងផលិតផលដែលមានដើមកំណើរពីសត្វ នាំចូលមកពីរប្រទេសជិតខាង ក្នុងនោះផងដែរក៏មានការបែងចែកក្រុមដើម្បីចុះត្រួតពិនិត្យចលនាសត្វ។ កិច្ចប្រជុំនេះស្ថិតនៅ ក្រោមអធិបតីភាពលោកប្រធានមន្ទីរកសិកម្មរុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទខេត្ត និងលោក ម៉េង សុធី អនុប្រធានមន្ទីរ និងមានការចូលរួមពីលោកប្រធាន អនុប្រធាន ការិយាល័យផលិតកម្ម និងបសុព្យាបាលខេត្ត ព្រមទាំងលោក លោកស្រីជាមន្ត្រី សរុបចំនួន ១៧នាក់ ស្រី ០២នាក់។ កិច្ចប្រជុំនេះធ្វេីឡេីងនៅការិយាល័យផលិតកម្ម និងបសុព្យាបាលខេត្ត។
-តម្លៃសត្វ និងស៊ុត
+តម្លៃជ្រូករស់ =១៥ ១០០៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់បីសាសន៏ =៩ ៥០០៛/គ.ក្រ
+តម្លៃមាន់សាច់ =១ ៧០០/គ.ក្រ
+តម្លៃស៊ុតមាន់ =២៩០-៣០០៛/គ្រាប់
+តម្លៃស៊ុតទា =៣៥០-៤០០៛/គ្រាប់
រក្សាសិទិ្ធគ្រប់យ៉ាងដោយ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
រៀបចំដោយ មជ្ឈមណ្ឌលព័ត៌មាន និងឯកសារកសិកម្ម